27 Temmuz 2011 Çarşamba

Ünlülerde saç modelleri ~♥~


Katy Perry. Bu resimde saçları maşayla kıvırılmış ve parlak, renkli geçici spreylerle saçına canlılık verilmiş. Sizler maşadan sonra saçı düzleştirebilirsiniz. Böylece daha belirgin ve daha güzel görünür. Ayrıca saçlara şekil verdikten sonra saça kıvrımlığını kaybetmeyecek sprey sıkılırsa saç saatlerce şeklini bozmadan kalabilir.

Miley Cyrus. Saça dalgalı kıvrımlar vermek için saça dalga veren özel köpüklerden sıkılarak saçı sarmalı. Kısa bir süre bekletildikten sonra saç açılmalı ve yıkanarak iyi durulanmalı. Saç kurutma makinesiyle saç kurutulmalı. Böylece saça minik minik dalgalar verilir.


Rihanna. Özellikle Rude Boy klibinde karşılaştığımız bu saç modelinin önemli püfleri var. Bu saç modeli sadece kısa saçlı olanlar için geçerlidir. Bu saç modelini kısa saçlı olan herkes evde yapabilir. Saç öne doğru maşayla kıvıştırılır. Sonrada saçın üzerinden düzleştiriciyle geçilir. Saçların uçları düzleştiriciyle iyice düzleştirildikten sonra bırakılır. Saç öne doğru atılır. Koruyucu sprey sıkılır. Ayrıca saça parlaklık vermek için saça parlaklık verici sprey de sıkılabilir.
Taylor Swift. Bu saç modelini isteyenler kolayca saçlarını bu şekle dönüştürebilirler. Öncelikle maşayla saçınızı tutam tutam sarın. Fakat tutamlar kalın olmalı. Bu şekilde sarmaya devam edin. Kahkülünüz varsa onuda sarın. Fakat içten dışa doğru sarın. Böylece daha hoş görünür. Saçı sarma tamamlandıktan sonra kurutma makinesiyle biraz kabartırsanız saçlarınız inceyse daha kalın gözükür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi ! Ne duruyorsun :) Sen de yorum yaz ! :*